Purocon Oy

Purocon Oy on luotettavaa ja ammattimaista talotekniikan asiantuntijapalvelua tarjoava yritys.

Olemme mukana asiantuntijana vaativissakin hankkeissanne talotekniikan hankesuunnittelusta, hankkeiden vastaanottoon asti. Missiomme on varmistaa talotekniikan laadukas toteutus hankkeen eri vaiheissa käyttäjien ja kiinteistöjen omistajien tavoitteiden mukaisesti. Monipuolinen 20 vuoden kokemus talotekniikka-alan eri tehtävistä niin LVIA-suunnittelusta, urakoinnista ja rakennuttamisen eri tehtävistä luovat vakaan pohjan toiminnan ammattimaiseen suorittamiseen.

Toimintamme suoritamme joustavasti Hollolasta, Päijät-Hämeestä. Toiminta-alueemme on Etelä-Suomi ja tarvittaessa mukaudumme asiakkaiden tarpeiden mukaan.

purocon-logo

Yrityksen arvojen mukaisesti on asiakas kaiken toiminnan keskiössä.

Toimintaamme ja puheisiimme voit luottaa, teemme mitä lupaamme. Varmistamme hankkeille määritettyjen tavoitteiden ja olosuhteiden saavuttamisen kustannustehokkuutta unohtamatta. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja vaativallakin otteella, mutta silti säilyttäen hankkeissa hyvän yhteishengen tuoman edun projekteille.

Yhteistyössä on voimaa!

”Olen LVI-insinööriksi valmistunut ja toiminut talotekniikan parissa urani varrella erilaisissa rooleissa useita vuosia. Olen toiminut niin suunnittelijana, rakennuttamisen tehtävissä kuin urakointiyrityksen toimitusjohtajanakin. Osaamistani olen vahvistanut talotekniikan rakennuttamisen FISE RAP pätevyydellä, talotekniikan valvonnan FISE pätevyydellä sekä muilla alaa syventäviä koulutuksia. Monipuolinen kokemukseni talotekniikka-alalta antaa mahdollisuuden tarkastella ongelmia ja eteen tulevia haasteita monesta eri näkökulmasta.”

Sami Pyykönen
Purocon Oy

 

Talotekniikan-hankesuunnittelu-Puroco_lahti