Ajankohtaista

HTT Tavarantarkastajan pätevyys

Pitkän prosessin jälkeen olen saanut pätevyyden kauppakamarin HTT tavarantarkastajaksi (3.4. LVI-työt, -tarvikkeet ja -laitteet sekä LVI-järjestelmien kuntotarkastukset). 

HTT-tavarantarkastajat ovat puolueettomia asiantuntijoita, jotka suorittavat palvelun tai tavaran teknisen tarkastuksen. Tavarantarkastajan asiantuntemus on varmistettua ja toiminta valvottua. Tavarantarkastajaa voidaan käyttää joko riitoja ehkäisevästi tai riitatilanteessa. Lisätietoja tavarantarkastus toiminnasta https://kauppakamari.fi/palvelut/tavarantarkastus/

KVV-ja-IV-tyonjohtopalvelut-lahti2

Masino, laajennus ja peruskorjaus

Masino Kiinteistöt Oy rakennuttaa Vantaan päätoimipaikan yhteyteen laajennuksen ja nykyisten tilojen peruskorjauksen / muutostöitä. Uudisrakennuksen puolelle toteutetaan varasto-, koneistamo-, huoltotiloja sekä toimistotilaa. Laajennuksen pinta-ala on n. 4000 m2. Kohteen suunnittelu on käynnistetty 12/2023 ja hanke on valmis loppuvuodesta 2024.

Purocon Oy on saanut mahdollisuuden olla mukana hankkeessa LVIA-valvojan roolissa.

C:UsersjanneDocumentsMasino_janne - Sheet - 0111 - JS väri.

Hotelli Radisson Red

Purocon Oy on mukana Helsingin keskustaan kesällä 2023 avattavassa Hotelli Radisson Red hankkeessa. Korkeatasoisessa ja näyttävässä hotellissa on 196 huonetta ja kokonaispinta-ala hankkeella on 9100 brm2.

Kuva Hotelli Radisson Red

Purocon Oy

Purocon Oy on aloittanut toimintansa toukokuussa 2023. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Hollolassa ja toiminta-alueena on Etelä-Suomi. 

talotekniikan-asiantuntijapalvelu-lahti3